Usein kysytyt kysymykset

Alapuolella näet listan useimmin kysytyistä kysymyksistä. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä. Mielipiteelläsi ja suosituksillasi on meille merkitystä. 

 • Mikä on Prospecto.fi? 

  Prospecto.fi on nettisivu, joka kerää yhteen uusimmat kuvastot ja katalogit maasi suurimmilta kauppaketjuilta. Täältä löydät katalogeja supermarketeilta, kuten Carrefour, Kaufland, Billa ja Lidl, kuten myös kodinkoneliikkeiltä, kuten Technomarket ja Technopolis, kauneuskaupoilta sekä muun muassa huonekaluja, vaatteita ja mitä tahansa muuta myyviltä liikkeiltä. Kaikki nettisivulle ladatut kuvastot päivitetään joka päivä, joten sivulla oleva informaatio on aina ajantasaista.

   

 • Kuinka löydän etsimäni kuvaston?

  Löytääkseksi haluamasi kuvaston tai katalogin, nopein ja helpoin tapa toimia on käyttää hakulomaketta sivun ylälaidassa. Hakukoneen lisäksi löydät tarvitsemasi kuvastot myös käyttämällä sivulla olevaa kategoriavalikkoa, joka on suunniteltu olemaan niin lyhyt ja spesifi kuin mahdollista. Valittuasi kiinnostavan kauppakategorian valitse kauppa, jota etsit, ja saat auki uusimman kuvaston. Toinen tapa on myös käyttää sivukarttaa.

 • Tarvitseeko minun maksaa kun käytän sivustoa Prospecto.fi?

  Palvelut, joita Prospecto.fi tarjoaa, ovat ilmaisia nyt ja aina! 

 • Omistan kaupan ja haluaisin, että kuvastoni ladattaisiin sivustolle Prospecto.fi. Kuinka teen tämän?

  Lisätäksesi kaupan tai kuvaston, vieraile “Lisää kauppa”-sivulla.

 • Kuinka otan yhteyttä Prospecto.fi -tiimiin?

  Ottaaksesi meihin yhteyttä vieraile “Yhteydenotto” sivulla. 

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty