Black Friday

Kaikkein odotetuin tapahtuma kaikille ostoshulluille sekä tarjoushaukoille on tietenkin Black Friday.

 

Milloin Black Friday on tänä vuonna?

 

Prospecto.fi ei pidä teitä enempää varpaillaan jännityksestä ja kerromme heti, että Black Friday 2018 virallinen aloitus on 29. marraskuuta 2019 klo 00:00.

 

Ole valmiina, koska Black Fridayhin osallistuvien kauppojen lukumäärä on kasvanut nykyään yhä suuremmaksi ja tarjoukset sekä alennukset ovat nyt houkuttelevampia kuin koskaan.

 

Mikä on Black Friday?

 

Suomennettuna musta perjantai tapahtuma alkoi 1960-luvulla Amerikassa ja vilkaistaanpa hieman sen historiaa.

Kiitospäivä on yksi maan juhlituimmista vapaista ja seuraava päivä merkitsee suuren joulukaupan alkua.

Amerikkalaisten pakkomielle ostoksiin on maailmankuulua, ja päivä jolloin hinnat laskevat, on niin houkutteleva, että ostamisesta on tullut eräänlaista suurten massojen urheilua.

 

Ihmisten kiinnostus halpoihin ostoksiin on niin suurta, että jotkut yritykset jopa antavat työtekijöilleen vapaapäivän.

Miksi päivää kutsutaan mustaksi? Sana tulee mieleen suuresta ihmismassasta kaupassa, jonka ale aiheuttaa.

 

Mitkä kaupat ovat mukana mustassa perjantaissa 2018?

 

Kuten aiempina vuosina, seuraavat kaupat ovat mukana Black Friday kampanjassa: Gigantti, Power, Veikon Kone, Expert, XXL, Euronics ja Tekniset. Ne antavat vastustamattomia alennuksia kaikesta, mitä sinä ja perheesi tarvitsette:

 

  • elektroniikkaa;

  • puhelimia;

  • kannettavia tietokoneita;

  • huonekaluja;

  • vaatteita miehille, naisille ja lapsille;

  • kosmetiikkaa ja paljon muuta.

 

Valtavan mielenkiinnon vuoksi erikoistarjouksessa olevat tuotteet myydään loppuun hetkessä. Siksi, maksimoidaksemme helppouden, olemme keränneet kaikki tarjouslehtiset nettisivuillemme Prospecto.fi ja myös mobiilisovellukseemme. Näin voit valmistaa Prospecto.fi kanssa ostoslistasi ennen kampanjan alkua ja vältät riskin erikoistarjouksien menettämisestä.

 

Mitä sinun pitää tehdä?

 

Seuraa nettisivua Prospecto.fi saadaksesi lisätietoa tai lataa mobiilisovelluksemme saadaksesi vieläkin helpommin selville parhaat tarjoukset verkossa tai suosikkikaupoissasi.

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty