Saavutettavuus

Me sivustolla Prospecto.fi olemme täysin tietoisia sen tärkeydestä, että nettisivumme on saavutettavissa mahdollisimman monelle ihmisille riippumatta heidän kyvyistään tai laitteistaan. Teemme joka päivä kovasti työtä kehittääksemme nettisivumme saavutettavuutta ei ainoastaan tietokoneilta ja kannettavilta, vaan myös tableteilta ja mobiilipuhelimilta. Tämän lisäksi saavutettavuuden tavoitteena on tehdä nettisivuista käytettäviä myös henkilöille, jotka ovat esteellisiä. Tämän vuoksi nettisivut on suunniteltava tavalla, jolla kaikilla käyttäjillä on yhtäläinen pääsy tietoon ja käytettävyyteen.

Nettisivun käyttö

Käytämme fontteja, joita on helppo lukea riippumatta käyttäjän kyvyistä tai laitteista. Kaikki kuvamme on luonnehdittu sopiviksi, ja “alt”-tagit kuvailevat kuvan sisältöä, mikäli se ei jostain syystä näy. Nettisivullamme navigoiminen on paljon helpompaa ja toimii järkevällä tavalla.

Vinkkejä sivuston Prospecto.fi helppoon käyttöön.

Kuinka suurentaa tai pienentää nettisivun fonttia?

Valitse selaimesi “Työkalut”-valikosta “Internet asetukset”. “Yleiset asetukset”-välilehdeltä klikkaa kohtaa “Käytettävyys”. Valitse “Älä ota huomioon nettisivujen määrittelemiä fonttityylejä”, ja paina “OK”. Mene selaimesi valikkoon, valitse “näytä”. Sitten valitse “tekstin koko”-vaihtoehto, ja merkkaa koko, joka on sinulle sopivin.

 

Kuinka vaihtaa nettisivun ja tekstin väriä?

Valitse selaimesi “Työkalut”-valikosta “internet asetukset”. “Yleiset asetukset”-valikosta klikkaa kohtaa “Värit”. Poista merkintä kohdasta “Käytä ikkunoiden värejä”. Sen jälkeen laatikosta kohdan “Teksti” vieressä valitse väri, jonka haluat. Vaihtaaksesi nettisivun taustaväriä, merkitse “Tausta” ja valitse haluamasi väri. Klikkaa seuraavaksi “OK”-nappia.

Mistä aloittaa?

Käytä sivukarttaa saadaksesi nopein yleiskuva siitä, mitä sivulla on ja mitä tarvitset.

Hakuvinkkejä

Yksi nopeimmista tavoista löytää etsimäsi on käyttää hakukonetta sivuston aloitussivulla. Käytä asianmukaisia avainsanoja, ja hakukone antaa sinulle vihjeen tuotteesta, jota saatat olla etsimässä. Mikäli yrität löyttää kauppaa omasta kaupungistasi, käytä kaupunkisuodatinta. Tällä tavoin hakusi on nopea, helppo ja paikkansa pitävä.

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on ongelmia sivulle pääsemisen kanssa tai minkäänlaisia kommentteja tai suosituksia sen sisällöstä tai rakenteesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä:

Sähköposti: [email protected]

 

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty