Tietoa nettisivusta

Prospecto.fi on tehty käyttäjiltä käyttäjille. Jokaiselle meistä on tärkeää vertailla tarjouksia eri kaupoissa ennen kuin ostamme mitään. Usein jotkin tarjouksista ovat rajoitettuja, eivätkä ne ole saatavilla kaikissa kaupoissa – tämä on myös yksi syy katsella katalogeja verkossa. On kuitenkin myös muita syitä, joiden vuoksi sivuston Prospecto.fi käyttäminen kannattaa. Tällä tavalla säästät rahaa, mikä on tärkein päämäärämme! Ole järkevä ennen kuin teet ostoksia, ja katso tarjoukset sivustolta Prospecto.fi.

Prospecto.fi –tiimi koostuu nuorista ja innokkaista ammattilaisista, jotka tekevät päivittäin parhaansa parantaakseen suosikkinettisivuasi kuvastoille ja katalogeille tehdäkseen siitä entistäkin paremman. Tiimin jäsenet ovat aina valmiita auttamaan, jos tarvitset vinkkejä tai ratkaisun ongelmaasi. He ovat saatavilla lähes joka päiväaikavälillä 9.00 – 18.00, maanantaista perjantaihin.

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: [email protected]

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on prospecto.fi are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

 

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty