prospecto.fi

Prospecto.fi - Aina hyvä idea!

Mukava. Toiminnallinen. Käytännöllinen. Aina mukanasi.

Hyödyllinen Why Prospecto.fi -SOVELLUS?

Nykyään älypuhelin on aina taskussasi, ja niin ovat myös suosikkikauppasi, kiitos Prospecto.fi -SOVELLUKSEN. Huolimatta siitä missä olet, voit välittömästi etsiä hyviä ideoita digitaalisista kuvastoista, jotka on aina päivitetty ajallaan.

Toiminnot Тhat säästävät päivittäisen budjettisi

  1. Location Laita sijaintitietosi päälle, ja SOVRLLUKSEMME näyttää sinulle kaupat lähellä sinua kartalla. Katso suosikkikauppojesi aukioloajat..
  2. OstoslistaSelatessasi kuvastova voit lisätä minkä tahansa tuotteen hyödylliselle ostoslistalle, ettet koskaan unohtaisi ruokaostoksiasi.
  3. Suosikit Merkitse vain sydämellä suosikkikauppasi ja näet heidän viimeisimmän kuvastonsa Suosikit-valikosta.
  4. Aseta hälytys Voit helposti rekisteröityä ja vastaanottaa hälytyksiä heti kun lataamme kuvaston, josta olet kiinnostunut.

Arvostelut Asiakas reviews

  • Seuraan aina uusimpia kuvastoja suosikkikaupoiltani. Olen luonut erityisvaIikon, josta voin aina katsoa vain mitä tarvitsen..
  • Shoppailu ei ole koskaan ollut helpompaa. En tarvitse enää pitkiä ostoslistoja, vaan voin merkitä haluamani tuotteet suoraan kuvastoista ja lisätä ne listalleni..
  • Minun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että kaupat olisivat suljettuja. Voin löytää ne kartalta ja katsoa aukioloajat. Tietenkin selaan myös uusimmat kuvastot parhailla tarjouksilla :)

Gallery Miltä sovellus näyttää?

Katso uusi sovellus

Vinkkimme Hyviä ideoita to use the APP

Kaikki kuvastot yhdessä paikassa… Tämä on aina hyvä idea!

Ideamme!

Nautiparhaista aterioista!

Ruoka on tietenkin aina ostoslistamme kärjessä. Sovelluksellamme voit nyt helposti tarkastaa parhaat tarjoukset alueellasi. Tuoreet hedelmät ja vihannekset, liha tai maitotuotteet – kaikki yhdessä paikassa Prospecto.fi -sovelluksessa.

Kotoisaa house

Huonekalu- ja kodintavarakauppojen kieretely, hintojen ja tuotteiden vertailu. Viimeinkin, parin kuukauden jälkeen olet löytänyt juuri sinulle parhaan tarjouksen. Sovelluksellamme voit selata kauppojen tarjouksia älypuhelimeltasi ilman tarvetta poistua kotoasi.

Tekno mania

Sovelluksemme tyydyttää kaikkia tekniikkahulluja. Elektroniikka-kategoriasta löydät kaikki uusimmat kuvastot kaupoilta ja hakukone auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.

Kauneus is modern

Usein kiireisessä arjessamme meillä ei ole aikaa valita oikeita kosmetiikkatuotteita juuri meille, joten me vain otamme jotain. Sen lisäksi että näytämme suuren valikoiman kosmetiikkakuvastoja, applikaatiomme säästää aikaa näyttämällä lähimmän kaupan sijainnin.

Treenissämukana

Mukavat vaatteet ja kengät ovat tärkeitä urheilusuorituksellesi. Applikaatiolla voit selata kuvastoja urheilukaupoilta, jotka ovat lähimpänä sinua, ja joista löydät parhaat tarjoukset toivomistasi tuotteista.

Lisää tietoa sovelluksesta

Mobiiliapplikaatio kerää kaikki digitaaliset kuvastot yhteen paikkaan. Sieltä löydät monia hyödyllisiä ominaisuuksia.

  • YhteensopivuusApplikaatio on saatavilla sekä iOSille että Androidille
  • RelevanssiPidämme sinut aina ajan tasalla uusimmista kuvastoista
  • TukiJos tarvitset apua, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lataa Prospecto.fi -sovellus

Saatavilla iOSille ja Androidille!

1238 Lataukset