Evästetiedot

1.Yleiset ehdot

Comissionshare Ltd. kehittää prospecto.fi -alustaa. Päätavoitteemme on auttaa käyttäjiämme löytämään nopeasti ja helposti kaupunkinsa uusimpia tarjouksia. Käyttäjät voivat vierailla sivulla tietäen, että heidän henkilökohtaiset tietonsa ovat täysin suojattuja. Käytämme generoimaamme tietoa pääasissa tilastollisiin tarkoituksiin. Tämä mahdollistaa sivumme jatkuvan optimoinnin ja muokkauksen käyttäjien kiinnostuksen mukaan.


Sivusto Prospecto.fi kerää ja käsittelee yksityistä dataa näistä kategorioista

Prospecto.fi henkilökohtaisten tietojen hallitsijana käsitelee vain niide KÄYTTÄJIENSÄ henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat luonnollisina henkilöinä olleet informoituja ja antaneet suostumuksensa tietojensa käsittelyyn.
Prospecto.fi kerää ja käsittelee vain ns. "Normaalia" tietoa, joka on määritelty Personal Data Action Plan Actissa
Prospecto.fi ei kerää ja käsittele ns. "sensitiivisiä henkilökohtaisia tietoja"

Informaation kerääminen
Keräämme informaatiota sinulta kun rekisteröidyt verkkosivullemme, tilaat "Vastaanota sähköposti-ilmoitukset"-ominaisuuden, kun kirjaudut sisään/ulos tunnukseltasi. Kerättäviin tietoihin sisältyy: nimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, puhelinnumero, geolokaatio, syntymäaika, käyttäytyminen verkkosivulla, IP-osoite, osoite. 
Lisäksi tietokoneeltasi ja selaimestasi vastaanotetaan ja tallennetaan automaattisesti tietoja, joihin sisältyy IP-osoite ja lataamasi sivu
Voimme myös tarkkailla tiettyjä tietoja, joita saamme vieraillessasi sivulla ja vuorovaikuttaessasi palveluidemme kanssa. Nämä tiedot sisältävät ominaisuuksia, joita käytät; linkkejä joita seuraat; usein käytettyjä hakusanoja; kuinka vuorovaikutat muiden palveluuidemme kanssa
Lisätiedot, joita saatamme vastaanottaa, voivat sisältää myös Prospecto.fi kautta julkaistua sisältöä. Nämä saattavat sisältää: mielipiteitä, arvosteluja ja suositteluja, sosiaalisiin verkostoihin tehtyjä jakoja tai sivustolla Prospecto.fi sijaitseviin kyselyihin tehtyjä vastauksia.
Sivuston Prospecto.fi henkilökohtaisten tietojen käytön läpinäkyvyys ja käyttökelpoisuus
Prospecto.fi tarjoaa julkisia palveluita, jotka ovat kaikkien käytettävissä. Kaikki asiakkaillemme tarjoamamme sisältö on tarkoitettu tuottamaan lisäarvoa kaikille sivustomme käyttäjille.
Yksilöllisempi palvelu sivustolta Prospecto.fi
Vaikutelmamme on, että mitä enemmän tiedämme sinusta, sitä spesifimmän käyttökokemuksen saat surfaillessasi sivustollamme.
Tämä sisältää:
Pääsyn sinulle suositeltuun sisältöön;
Pääsyn sijaintisi mukaiseen sisältöön;
Takuun siitä, että saat ikäisellesi relevanttia sisältöä.
Mitä yksityisyysehtomme sisältää?
Yksityisyysehtomme sisältää kaiken liittyen henkilökohtaisten tietojen vastaanottamiseen, prosessointiin ja säilyttämiseen.
Läpinäkyvyys – selitämme aina, minkälaista tietoa vaaditaan ja kuinka sitä säilytetään. Keräämme ja käsittelemme dataa ainoastaan näissä tarkoituksissa:
Tuottaaksemme parempaa palvelua;
Kehittääksemme palveluidemme tehokkuutta;
Taataksemme, ettävastaamme kuluttajien tarpeisiin.
Valinnanvapaus – On täysin sinusta kiinni, millaisia palveluita tarjoamme. Voit poistaa kaikki tietosi milloin tahansa.
Luottamus – Luottamuksesi on meille todella tärkeää, ja tietosi tallennetaan tarkalla ja turvallisella tavalla. Emme myöskään luovuta tietoja vahvistamattomille kumppaneille tai ulkoisille lähteille.
Mihin henkiökohtaista dataasi käytetään?
Se, kuinka käytämme keräämäämme informaatiota riippuu siitä; mitä palveluja käytät, tavoista joilla käytät niitä ja meidän kanssamme jakamistasi preferensseistä. Alla on listattu erityisiä tarkoituksia, joihin tietoja käytetään.
Tutkimus- ja kehitystarkoituksiin
Etsimme aina tapoja, joilla tehdä palveluistamme älykkäämpiä, nopeampia, turvallisempia, integroidumpia ja hyödyllisempiä käyttäjille. Käytämme tietojen keräys metodia ymmärtääksemme, kuinka verkkopalveluitamme käytetään, huomataksemme virhetoiminnot sekä identifioidaksemme trendejä, käyttöä, bisnesmalleja ja laajentumisalueita ja kehittääksemme palvelua. Ennen kuin laitamme uuden ominaisuuden käyttöön, haluamme myös testata ja analysoida sitä osan käyttäjistä kanssa.
"Sähköposti-ilmoitukset"-palvelu
on henkilökohtainen ilmoitus, jonka saat sähköpostiisi uusimmista digitaalisista tarjouskuvaistoista internetistä tai paikallisilta merkeiltä.
Data, jot keräämme sisältää seuraavat asiat: nimi, sähköposti, sukupuoli, kaupunki. Pyrimme kustomoimaan palveluamme keräämälle aiemmin mainittua dataa. Tämä sisältää:
Sähköposti-ilmoitukset kaikille uusille tarjouskuvastoille;
Sähköposti-ilmoitukset uusista tarjouksista valituilta merkeiltä;
Sähköposti-ilmoituksest Prospecto.fi -sivustolla tapahtuneista uusista ominaisuuksista ja käyttöehdoista
Palvelun kustomoiminen erityisten preferenssiesi mukaan.
"Luo profiili"-palvelu
"Käyttäjäprofiili"-ominaisuuden käyttö. Tässä lomakkeessa täytetään: nimi, sähköposti, sukupuoli, kaupunki. Saatamme säilyttää myös lisätietoja, kuten: puhelinnumero, osoite, syntymäaika
Aiemmin lueteltu data kerätään palvelun tuottamiseksi, jotta se olisi personalisoitua ja hyödyllistä kaikille sivuston käyttäjille.
Voimme myös tarkkailla tiettyjä tietoja, joita saamme vieraillessasi sivulla ja vuorovaikuttaessasi palveluidemme kanssa. Nämä tiedot sisältävät ominaisuuksia, joita käytät; linkkejä joita seuraat; usein käytettyjä hakusanoja; kuinka vuorovaikutat muiden
Yritys voi käyttää puhelinnumeroa tarjoamaan yksilöllisiä ja muita sopivia tarjouuksia, kuten myös suorana kommunikointiakanavata kehittääkseen palvelun käyttöönottoa
Prospecto.fi ei luovuta "Käyttäjäprofiilin" käyttämiä tietoja kolmansille osapuolille missään kokonaisvaltaisessa ja spesifissä muodossa.
Kirjautuminen ja autorisointi Favebookin kautta, jolloin käyttäjä hyväksyy Prospecto.fi pääsyn alla mainittuun tietoon. Tämä eroaa tavallisesta profiilin luonnista siinä, ettei sinun tarvitse syöttää sähköpostia, nimeä tai salasanaa.
Valittavanasi on myös vaihtoehto, josta voit lisätä profiiliisi kuvan ja muita tietoa, johon saamme pääsyn, kuten suosikkimerkit ja tuotteet. Seuraamme preferenssejäsi lisäasetusten kautta "Käyttäjäprofiili"-ominaisuudessa tarjotaksemme sinulle hyödyllisimmän palvelun, jota pyrimme parantamaan tarpeidesi mukaan.
Profiilin rekisteröinti perustuu Prospecto.fi:n seuraamiin tärkeisiin sääntöihin, jotka on lueteltu alla:
Henkilökohtaista tiliä ei voida siirtää kolmansille osapuolille. Yhden henkilön on kiellettyä käyttää useita profiileita Prospecto.fi sääntöjen mukaan.

Mainostus ja käyttäjien sitoutuminen palveluihimme:
Voimme käyttää yhtestietojasi sekä informaatiota sivuston käyttökokemuksestasi lähettääksemme tarjousviestejä, jotka saattavat olla kiinnostavia. Tämä sisältää: sähköpostiviestetit, mainokset Prospecto.fi:lta ja/tai muilta yrityksiltä tai sovelluksita, kuten myös mainokset alustoilla kuten Facebook ja Google. Nämä viestit on tarkoitettu stimuloimaan sitoutumista ja lisäämään hyötyä, jonka verkkosivu ja sen uudet ominaisuudet, uutiskirjeet ja tapahtumat voivat tuoda. Vaihdamme informaatiota myös: uusista tarjouksista tuotteille, tarjouksista ja kilpailuista. Voit hallita näiden viestien vastaanottoa jokaisen viestintävälineen ehdoissa.
Kuinka kauan säilytämme lähetettyä dataa?
Normalisti säilytämme lomakkeilla kerättyä dataa niin kauan kuin käyttäjä haluaa jatkaa palvelun käyttöä.

Kuinka keräämme kaiken henkilökohtaisen datan

Henkilökohtainen data kerätään useimmiten verkkopohjaisten lomakkeiden kautta sivustolla Prospecto.fi. Jotkut palvelut vaativat ylimääräisen sähköpostivahvistuksen.
Prospecto.fi ei ole vastuussa tiedoista, jotka on syötetty sivuston ulkopuolella millään tavalla yritykseen liittyen.
Kuinka säilytämme dataasi?
Olemme tehneet teknisiä ja hallinnollisia toimenpiteitä, joilla suojaamme dataasi häviämiseltä, manipulaatiolta ja autorisoimattomalta pääsyltä. Mukautamme turvallisuustoimiamme jatkuvasti teknologisen kehityksen mukana. Kaikki informaatio, joka lähetetään lomakkeiden kautta, on suojattu SSL-kryptauksella.
Datan säilyttämiseen Prospecto.fi käyttää ainoastaan servereitä, jotka on sertifioitu henkilökohtaisten tietojen turvallisen säilyttämisen standardien mukaan. Nämä serverit sijaitsevat Bulgariassa. Prospecto.fi ei pidä hallussaan fyysistä tallennetta henkilökohtaisesta datasta. Datan siirtoprosessit yhdeltä alustalta toiseen on täysin automatisoitu. Yksityistä dataa ei siirretä fyysisten lähteiden kautta.
Kaikki henkilöt, joilla on pääsy yksityisiin tietoihin, on laillisesti velvoitettu pysymään luottamuksellisina ja suorasti ja laillisesti vastuulisina kaiken sen yksityisen datan suojelemista, joka on tullut hänen tietoonsa.
Olivatpa käyttäjätietoja suojaamaan tarkoitetut varustelut millaisia tahansa, ei ole olemassa turvajärjestelmää, jota ei voitaisi ylittää. Johtuen internetin olemuksesta, emme voi taata, että verkossa tarjottu ja säilytetty data on ehdottomasti ja absoluuttisesti suojattu hyökkäyksiltä.
Prospecto.fi ottaa vastuun ainoastaan vahingoista, jotka ovat aiheutuneet:
tarkoituksella tai Prospecto.fi:n tai sen autorisoimien edustajien huolimattomuuden seurauksena
Kuinka voin nähdä yksityiset tiedot, jotka minusta on tallennettu?
Jokaisella käyttäjällä on koska tahansa oikeus pytää tietoja siitä, mitä dataa säilytämme. Jos data on virheellistä, keskeneräistä tai merkityksetöntä, voit pyytää sen korjaamista tai poistoa. Emme voi poistaa dataa tapauksissa, joissa laki edellyttää sen säilyttämistä, kuten kirjanpitosäännöt, tai silloin kun siihen on muita syitä, kuten maksamattomat velat. Voit perua suostumuksesi datasi käyttöön markkinointitarkoituksiin koska tahansa.
Saadaksesi vastauksen kaikkiin kysymyksiin yksityisiin tietoihisi liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected]
Saat vastauksemme kahden viikon kuluessa.
Datan jakaminen kolmansien osapuolten kanssa.
Yrityksemme pitää yksityisen datan yrityksen sisällä ellei informaation jakaminen ole välttämätöntä.
Tällaisissa tapauksissa seuraavat olosuhteet otetaan huomioon:
Meiltä on pyydetty tai annettu lupa käyttäjän toimesta
Jaamme informaatiota kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat meitä työskentelemän, tarjoamaan, kehittymään, integroimaan, kustomisoimaan, pitämään yllä ja rahoittamaan palveluitamme.
Sopimuksesta lähettää sinulle markkinointisähköposteja ja yksityisiä palveluita, Prospecto.fi tarjoaa informaatiomateriaaleja sosiaalisten verkostojen kautta

Mikäli laillinen toimenpide tulee ajankohtaiseksi ja pidämme sitä tärkeänä omien oikeuksiemme suojelemiseksi
Linkit kolmansien osapuolten sivuille: Prospecto.fi saattaa sisällyttää linkkejä toisille verkkosivuille tai palveluihin, joiden yksityisyysehdot poikkeavat meidän ehdoistamme. Jos annat informaatiota näille kolmansille osapuolille niiden sivujen kautta, dataa hallitaan niiden yksityisyysehtojen kautta, ei meidän. Suosittelemme sinua lukemaan huolellisesti yksityisyysehdot vierailemallasi verkkosivulla.
Kuinka voin estää pääsyn yksityisiin tietoihini?
Jokainen käyttäjä voi koska tahansa poistaa tunnuksensa sivustolta Prospecto.fi sekä kieltäytyä vastaanottamasta markkinointi- ja muita tämäntyyppisiä materiaaleja.
Käyttäjäprofiilin poistaminen tapahtuu kirjautumalla sisään henkilökohtaiselle tunnuksellesi ja valitsemalla "Poista profiili"-vaihtoehto "Asetukset"-kentästä.
Mikäli poistat henkilökohtaisen profiilisi, menetät tunnuksesi tiedot, kaikki saatavilla olevat preferenssit sekä muut antamasi lisätiedot.
Epätoivottujen markkinointiviestien tilaamisen lopettaminen tapahtuu valitsemalla "lopeta tilaus"-nappula, joka on mukana jokaisessa vastaanottamassasi sähköpostissa ja vahvistamalla se Prospecto.fi järjestelmässä.
Jokainen käyttäjä, joka on ilmaissut suostumuksensa yksityisten tietojensa käyttöön, on oikeutettu harjoittamaan oikeuttaan tulla unohdetuksi milloin tahansa. Tämä vaihtoehto poistaa kaiken henkilökohtaisen datan näiden yksityisyysehtojen mukaisesti.
"Unohda minut"-vaihtoehto on löydettävissä jokaisesta käyttäjäprofiilista "Asetukset"-kentästä sekä Prospecto.fi lähettämästä sähköpostiviestistä.

 

 2. prospecto.fi evästetiedot

Evästeet ovat pieniä tekstikappaleita, joita internetsivut tallentavat tietokoneellesi nettiselaimen kautta. Niiden käyttö alkoi 90-luvun puolivälissä, ja tällä hetkellä ne ovat yksi käytetyimmistä maailmanlaajuisista internetteknologioista. Evästeet eivät levitä viruksia, eikä niiden kautta voi päästä käsiksi kovalevyllesi. Näin ollen emme siis pysty lukemaan mitään kovalevyllesi tallennettua tietoa, vaikka se tallentaisi myös evästeitä.

Internetsivustojen perustoiminnot nojaavat evästeisiin. Evästeiden ansiosta vastaanotat sellaista tietoa ja mainoksia kuin mistä todennäköisimmin olet kiinnostunut tai jonka koet hyödylliseksi. Toisaalta ilman evästeitä et voi tehdä ostoksia internetissä, koska evästeitä käytetään tallettamaan tuotteita, jotka valitset ostoskoriisi.

Sivuston Allcalatogues.co.za evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaista informaatiotasi tai muita yksityiskohtia, eivätkä ne voi aiheuttaa harmia tietokoneellesi, tabletillesi tai matkapuhelimellesi. Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle optimaalisimman internetkäytön ja takaamaan internetisivumme tehokkuuden ja käytettävyyden. Tämä osuus yksityisyystiedoissamme tarjoaa selkeää ja kokonaisvaltaista tietoa käyttämistämme evästeistä ja niiden käyttötarkoituksista.

Mitä tietoa evästeet tallentavat?

Yleensä evästeet sisältävät:

  • URL-osoitteen siltä nettisivulta, jolta eväste on tallennettu

  • Evästeen vanhenemisajan tai ajanjakson, jonka ajan se säilyy tietokoneellasi tai puhelimellasi

  • Arvon – yleensä satunnaisesti tuotettu numero.

Kuinka kauan evästeet pysyvät tietokoneellasi?

  • Session cookies – nämä evästeet säilyvät siihen asti että suljet selaimen. Niitä ei tallenneta kovalevyllesi, ja yleensä niitä käytetään seuraamaan, millä sivuilla vierailet, jotta tätä tietoa voitaisiin käyttää personalisoimaan sivulta saamaasi informaatiota.

  • Pysyvät evästeet –  nämä evästeet tallennetaan kovalevyllesi siihen saakka, että poistat ne tai niiden voimassaolo päättyy. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi tallentamaan tekemiäsi valintoja vierailemallasi nettisivulla.

Hyväksyntä

Käyttämällä tätä nettisivua hyväksyt, että prospecto.fi voi tallentaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi.

Kuinka käytämme evästeitä?

Sivuston prospecto.fi evästeillä on tärkeitä tehtäviä: ne rekisteröitävt käyttäjän haluamat asetukset käyttämällä tiettyjä nettisivuja ja tarjoamalla personalisoitua ja parempaa internetsisältöä. Esimerkiksi tehdessäsi ostoksia netissä ne säilövät tuotteet, jotka olet laittanut ostoskoriisi, ja käyttäessäsi käyttäjätukea, ne antavat sinulle mahdollisuuden valit laitteesi ja löytää oikeat vastaukset kysymyksiisi niin nopeasti kuin mahdollista.

Toisen tyypin evästeet auttavat meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaat käyttävät nettisivujamme. Tämä tietoa auttaa meitä optimoimaan projektejamme. Nämä evästeet voivat näyttää vierailusi ajan ja keston sekä tarjoja meille informaatiota siitä, millä tavalla käyttäjät selaavat nettisivujamme. On kuitenkin tärkeää edelleen huomata, etteivät evästeet säilö henkilökohtaista tietoasi. Tämän vuoksi markkinointiosastomme ei ole kyvykäs identifioimaan sinua nettianalyysityökaluillamme. Tässä tapauksessa tärkeitä saamiamme tietoja ovat seuraavan tyyppiset asiat: kuinka kauan jollakin tietyllä sivulla kestää latautua tai minkälaista tietoa käyttäjämme hakevat eniten, kuten myös sivustomme ja informaation käyttöaika. Nämä evästeet ovat hyödyllisiä meille myös silloin, kun nettisivu ei toimi kunnolla. Näissä tapauksissa evästeet auttavat meitä paikallistamaan ongelman ja ratkaisemaan sen.

Kolmannen tyypin evästeitä käytämmä päättämään verkkomainontamme sijoitamisesta ja varmistamaan niiden tehokkuuden. Näiden evästeiden tehtävä on informoida meiä silloin kun jollekin toiselle nettisivustolle (esim. Google, Yahoo, ym.) asettamamme mainos ohjaa käyttäjän prospecto.fi-sivustolle. Kuten kahdessa muussakin tyypissä, myöskään tämän tyypin eväste ei kerää henkilökohtaisia tietojasi tai dataasi.

Evästetyypit sivustolla prospecto.fi

Käyttämämme evästeet voidaan jakaa kahteen kategoriaan. Ensimmäinen sisältää itse asettamamme evästeen tai – “ensimmäisen asteen evästeet”, ja toinen – evästeet, jotka kumppanimme ovat asettaneet, tai “kolmannen asteen evästeet”.

Ensimmäisen tason evästeet

Nettisivujemme perustoiminnot riippuvat pääasiassa meidän asettamistamme evästeistä. Ne sisältävät myös webanalysointievästeitä, jotka auttavat meitä saamaan käyttäjät vierailemaan jollakin tietyllä sivulla sekä tallentamaan käyttäjiemme valintoja. Seuraamalla asiakkaidemme kulkua ja toimintaa nettisivullamme ja pidämme säilössä asiakkaidemme sivustolla valitsemia tuotteita.

The basic functionality of our website depends mainly on the Cookies placed by us. They include also web analytical Cookies assisting us in getting the number of users visiting a specific website as well as in storing our users’ preferences, in tracing their path and activity on our website and, last but not least, in storing the items selected by the customers of our website.

Kolmannen osapuolen evästeet

Nämä ovat evästeitä, jotka kolmannet osapuolet tai meidän valitsemamme kumppanit ovat asettaneet. Ne eivät myöskään kerää tai lähetä mitään henkilökohtaista tietoasi. Kyselylomakkeet ja livechattimme, jotka auttavat sinua vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi, ovat yksi hyödyllisistä palveluista, jotka nämä evästeet mahdollistavat. Mainosverkostot, joita käytämme, asettavat myös evästeitä, jotka auttavat heitä keräämään hyödyllistä tietoa ja sijoittamaan verkkomainoksiaan kaikista hyödyllisimpiin paikkoihin.

Sosiaalisen median evästet

Voit käyttää sosiaalisia median verkostoa, kuten Facebookia ja Twitteriä jakaaksesi sivuja tai koko nettisivustomme. On hyödyllistä tietää, että myös näillä verkostoilla on omat evästeensä. Tämän vuoksi saatat haluta katsoa lisätietoa heidän evästepolitiikastaan heidän sivuiltaan.

Evästeiden hallinta

Suosituimman verkkoselaimet antavat sinun hallita evästeitä. Voit hyväksyä tai kieltää evästet tai ainoastaan jotkin tietyt evästetyypit.

Mitä tapahtuu kun kiellät kaikki evästeet?

Pystyt käyttämään joitakin nettisivujemme osia, kuten sivuja, jotka sisältävät tietoa uusimmista prospecto.fi-tuotteista. Jos kiellät kaikki evästeet,jotkin tärkeistä osioista eivät kuitenkaan toimi. Et esimerkiksi pysty käyttämään käyttäjätukeamme tai tekemään ostoksia. Tämän lisäksi et pysty rekisteröitymään sivun prospecto.fi verkkotakuuseen tai kirjautumaan sisään tunnuksellesi.

Kuinka hallita evästeitä eri selaimilla?

Saadaksesi lisätietoja evästeiden hallinnasta yleisimmillä verkkoselaimilla käytä linkkejä alapuolella. Nämä sivut eivät ole prospecto.fi omaisuutta, eivätkä kaikki niistä ole saatavilla englanniksi (suurin osa kuitenkin sisältää mahdollisuuden valita eri kielistä).

PC- ja Mac-tietokone

Mobiililaitteet

 

(Eri Blackberry-laitteilla voi olla erilaisia ohjeita, mutta linkit yläpuolella sisältävät kaikki Blackberryn käyttöohjeet.) Mikäli käytät selainta, jota ei ole listattu yläpuolelle, katso sen dokumentit verkosta löytääksesi lisätietoa.

Etkö ole varma selaimestasi? Selvitä se näin:

PC tietokone: avaa verkkoselain ja klikkaa kohtaa “Apua” selainikkunan yläosassa. Valitse sitten “Tietoa”. Lisätietoja nettiselaimestasi pitäisi ilmestyä uuteen ikkunaan.

Mac computer: avaa verkkoselain ja klikkaa sen nimeä näytön yläosassa (esimerkiksi “Safari” tai “Firefox”). Valitse sitten “Tietoja”. Tietoa nettiselaimestasi pitäisi aueta uuteen ikkunaan näytölläsi.

Mobiililaite: Katso applikaation nimi, jonka avaat selatessasi nettiä.

 

Lisätietoa evästeidenhallinnasta

www.allaboutcookies.org on hyödyllinen tietolähde, jossa on satavilla yksityiskohtaista tietoa ja tapoja niiden hallintaan.

Mikäli haluat tietää lisää uudelleenohjauksen ja käytökseen perustuvan kohdistamisen lopettamisesta, vieraile the Network Advertising Initiativen sivustolla seuraavassa osoitteessa:  www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Etkö halua vastaanottaa evästeitä?

Jos et halua meidän käyttävän evästeitä, tai et halua vastaanottaa niitä vieraillessasi sivustolla prospecto.fi, voit myös asentaa ohjelman Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Linkit ulkoisille nettisivuille

Huomaathan, etä prospecto.fi ei ole vastuussa ulkoisten nettisivujen sisällöstä. Päivitämme nettisivustomme linkkejä säännöllisesti, mutta joskus ulkoisten sivustojen sisältö ei välttämättä ole ajantasaista tai oikeaa.

 

3.Mitä keräämme ja miksi

Ketäämmä käyttäjädataa, kuten IP-osoitteita, aikaa ja päivämääriä, siirretyn datan määrää, nettisivua, jolta tulit sivustollemme, sekä informaatiota käyttämästäsi selaimesta ja käyttöjärjestelmästä.

Tämä nettisivusto käyttää:

-         Facebook and Google+ lisäosia:

Nettisivumme käyttää sosiaalisen median verkostojen lisäosia, etenkin “Tykkää”-nappulaa. Lisäosan tarjoajaa, kuten Facebook.com, hallitsee Facebook Inc.,1601 South California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Lisäosat on yleensä merkitty Facebook-logolla.

Facebook-lisäosien lisäksi käytämme myös Google+-lisäosia. (tarjoaja: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Seuraavat Facebookiin liittyvät selitykset ovat aiheellisia myös Google+ kohdalla tietyin eroavaisuuksin. Mikäli vierailet nettisivustollamme, selaimesi luo linkin Facebookin palvelimille, tieto siirretään Facebookiin jopa vaikka et olisi kirjautunut sisään profiiliisi ja vaikka, et olisi oikeastaan aktivoinut lisäosaa, eli et esimerkiksi olisi klikannut sitä.

Jos olet kirjautunut sisään Facebookiin käyttäessäsi nettisivustoamme, Facebook voi yhdistää vierailusi nettisivullamme profiiliisi. Jos klikkaat “Tykkää”-nappulaa, toimintasi siirretään Facebookiin, ja data säilyteään siellä, jotta voit jakaa tykkäyksesi kavereillesi Facebookissa. Emme voi säännöstellä Facebookiin siirretyn datan luonnetta tai määrää. Emme myöskään tiedä, mitä dataasi siirtyy Facebookiin, ja mihin sitä käytetään. IP-osoitteesi siirretään Facebookiin, ja – Facebookin mukaan – myös tietoa vierailemastasi nettisivusta, vierailusi aika ja kesto sekä muuta tietoa selaimestasi. Voit löytää lisätietoa Facebookiin liittyen osoitteesta http://www.facebook.com/help/?faq=186325668085084.

Jos et halua, että Favebook yhdistää vierailusi nettisivustollamme Facebook-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen kuin vierailet sivustollamme.

-          Facebook Connect

Facebook Connect on sovellus, jonka avulla käyttäjämme voivat vuorovaikuttaa nettisivustomme kanssa Facebook-tunnuksensa kautta. Perustartkoitus on varmistaa, että sivustolle kirjautuminen olisi helpompaa käyttäjille.

-          Facebook Custom Audience

 Facebook Custom Audience on yleisötyyppi, jonka luomme Facebookissa olemassa olevasta yleisöstämme. Tämän Custom Audiencesin avulla voimme tavoittaa jo tietämiämme asiakkaita Facebook-mainoksillamme.  

-          DoubleClick

Käytämme Google DoubleClick –palvelua mittaamaan verkkomarkkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Anna meidän selittää, kuinka se toimii:

DoubleClick käyttää esimerkiksi evästetietoja pitämään kirjaa siitä, mitä mainoksia näytetään milläkin selaimilla. Kun on aika tarjota mainosta selaimelle, DoubleClick voi käyttää selaimen evästetietoja tarkistamaan, mitä mainoksia on jo toimitettu tähän selaimeen. Tällä tavalla voimme välttyä näyttämästä mainoksia, jotka olemme jo näyttäneet. Emme myy kerättyä dataa kolmansille osapuolille, eivätkä DoubleClick-evästeet sisällä mitään identifioitavissa olevaa informaatiota.

-          Uutiskirje

Tilataksesi uutiskirjeemme sinun tarvitsee antaa meille vain sähköpostiosoitteesi, nimi, sukupuoli, kaupungin.  Sinun ei tarvitse luoda henkilökohtaista profiilia.

Voit lopettaa tilauksesi koska tahansa. Sähköpostiosoitteesi deaktivoidaan välittömästi listoiltamme, etkä vastaanota enää uutiskirjeitämme.

Jos olet sähköpostikäyttäjä, prospecto.fi saattaa käyttää käyttäjätietojasi yhdessä Google Universal Analyticsin and Google Analyticsin kanssa pitääkseen kirjaa ja analysoidakseen sivuja ja palveluita, joilla vierailet. Teemme tämän ainoastaan ymmärtääksemme paremmin, kuinka käytät nettisivua ja muita palveluita ja kehittääksemme palveluamme kaikille prospecto.fi-käyttäjille; sekä räätälöidäksemme bisnes- ja markkinointitoimintaamme tarpeen mukaan sekä yleisesti että sinua varten. Google Analytics –evästeet eivät anna prospecto.fi –sivustolle mitään henkilökohtaista tietoasi.

-         Google Adwords Conversion (Mainostaminen)

Konversioseuraaminen on työkalu, joka antaa julkaisijalle tietoa siitä, mitä tapahtuu kun asiakas klikkaa mainostasi – ostavatko he tuotteen, tilaavatko uutiskirjeen tai lataavatko applikaation. Kun asiakas suorittaa toiminnon, jonka olet määritellyt hyödylliseksi, kutsutaan näitä toimintoja konversioiksi.

-          Google Analytics

Tämä nettisivu käyttää Google Analyticsia, verkkoanalytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google Analytics käyttää evästeitä ja tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja analysoimaan, kuinka käyttäjät hyödyntävät sivua. Evästeiden generoima tieto nettisivun käytöstäsi siirretään ja säilytetään Googlen palvelimilla Yhdysvalloissa. Haluamme huomauttaa, että Google Analytics tällä sivustolla sisältää koodin „gat._anonymizeIp();”, joka taka IP-osoitteiden anonyymin tallentamisen (IP-masking). Säilyttääkseen IP-osoitteiden anonyymiyden, IP-osoitteesi lyhennetään Googlen toimesta EU- ja EEA-alueella. Ainoastaan poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä.

Löydät lisää tietoa Googlen yksityisyydensuojasta tästä osoitteesta: http://www.google.com/intl/co.za/policies/privacy/

-          Google AdSense

Google käyttää mainosyhtiöitä lähettämään mainoksia vieraillessasi nettisivulla. Google käyttää evästeitä lähettämään mainokset tälle sivustolle. Käyttäjät voivat lopettaa DART-evästeen käytön vierailemalla Google-mainoksessa ja hyväksymällä sisältöverkoston yksityisyysehdot. Nämä yritykset saattavat käyttää tietoa vierailustasi tällä ja muilla nettisivuilla (ei sisällä nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi tai puhelinnumeroasi) tarjotakseen mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka kiinnostavat sinua. Lisätietoa saadaksesi, klikkaa tästä.

-          Google Analytics for Display Advertisers – evästeiden käyttö

Asiakkaille, jotka käyttävät Google Analytics' Display Advertiser –ominaisuuksia, kuten uudelleenmarkkinointi, kolmannen osapuolen DoubleClick-evästettä käytetään aiemmin kuvailtujen evästeiden lisäksi ainoastaan näihin ominaisuuksiin. Saadaksesi lisätietoa evästestä, vieraile Google Advertising Privacy FAQ-sivulla.

-          Google Syndication

Google Syndication on Googlen omistama domain, jota käytämme tallentamaan ja lataamaan mainossisältöämme sekä muita resursseja, jotka liittyvä Google AdSensen ja DoubleClickin mainoksiin. Alusta ei käytä asiakkaan puolella tapahtuvia seurantamenetelmiä.

-          Google Tag Manager

Google Tag Manager on työkalu, joka yhdistää nettisivumme tagit yhteen koodinpätkään ja antaa meidän hallita kaikkea verkkoliitäntää. Google Tag Manager on rakennetu käsittelemään merkintätarpeitamme, ja se toimii Googlen ja Googlen ulkopuolisten tagien kanssa.

-          Uudelleenmarkkinointi

Tämä sivu käyttää uudelleenmarkkinointia Google Analyticsin kanssa. Se auttaa meitä näyttämään sinulle hyödyllisiä mainoksia, jotka liittyvät kiinnostuksenkohteisiisi nettisivuillamme. Tämä voidaan tehdä evästeidemme ansiosta. Voit estää tämän evästeen DouvleClickistä vierailemalla Googlen mainoksenhallintasivuilla

-          Hotjar

Käytämme Hotjar-palvelua ymmärtääksemme, kuinka käyttäjät navigoivat yksittäisillä sivuilla tai koko sivustollamme. Työkalu ei näytä vierailijoidemme IP-osoitteita, ja se antaa kaiken vierailijadatan pysyä anonyyminä.

 

4. Ei siirtoa kolmansille osapuolille

Comissionshare noudattaa kaikkia välttämättömiä teknisiä ja hallinnollisia määräyksiä liittyen käyttäjätietojen turvallisuuteen tällä sivustolla. Dataasi käytetään ainoastaan järjestelmässä, eikä kolmansilla osapuolilla ole siihen pääsyä.

Comissionshare ei siirrä henkilökohtaista dataasi, eikä varsinkaan sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi.

 

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty