Käyttöehdot

Lue yleiset ehdot koskien tuotteita, ohjelmia ja palveluilta sivulta Prospecto.fi. Yleiset ehdot yhdessä lisäehtojen kanssa muodostavat laillisesti pitävän sopimuksen sinun ja Prospecto.fi välille koskien palvelun käyttöäsi. On tärkeää, että luet nämä ajan kanssa ja huolellisesti.

Lisäehdot

Ehdot sivuston Prospecto.fi käyttämiseen

Prospecto.fi on nettisivu, joka tarjoaa palvelua, jonka avulla voit tarkastella tarjouskuvastoja suomalaisilta kaupoilta. Palvelun käyttö ei edellytä rekisteröitymistä ja se on ilmaista.

Sivustolla Prospecto.fi esitettävien tarjouskuvastojen tekijänoikeudet kuuluvat niiden kirjoittajille, ja Prospecto.fi pidättää oikeuden käyttää kuvastoja, jotka on ladattu sivulle Prospecto.fi sen omiin tarpeisiin sisältäen mainostamisen ja muut kaupalliset tarkoitukset.

Sivuston Prospecto.fi käyttäjät hyväksyvät, että Prospecto.fi ei ole vastuussa verkossa julkaistujen kuvastojen sisällöstä tai paikkansapitävyydestä.

Prospecto.fi ei ole vastuussa mikäli informaatiota katoaa, tai eikä käyttäjien nettisivulle lataamaa informaatiota pystytä säilyttämään.

Sivuston Prospecto.fi käyttäminen tarkoittaa, että olet tutustunut käyttöehtoihin ja hyväksyt ne ja suostut niiden ehtoihin.

 

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty