FAQ-usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on profiilini sivustolla Prospecto.fi?

Kirjautumalla sivustolle saat monis etuja, jotka eivät tällä hetkellä ole saatavilla käyttäjille ilman rekisteröityä profiilia. Voit tehdä seuraavat asiat käyttäjätunnuksellasi tehdäksesi käyttökokemuksestasi entistäkin helpomman ja nautittavamman:

 1. Kirjaudu profiiliisi tiedoilla, joita tällä hetkellä käytät.:

 2. Valitse “turvallisuusasetukset” alavalikko, jonka löydät profiilisi vasemmalta puolelta;

 3. Syötä sähköpostiosoitteesi. Turvallisuussyistä sinun on syötettävä myös salasanasi;

 4. Kun uusi sähköpostiosoite on tallennettu, saat sähköpostitse lisätietoa muutosten vahvistamisesta..

 • Kuinka rekisteröidyn?

Vaihe 1:

Löydät “Profiilini” valikon verkkosivun yläosasta. Klikattuasi sitä rekisteröitymislomake tulee näkyville.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa – voit joko rekisteröityä henkilökohtaisella sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tunnuksesi kautta. Syöttämällä vaaditut tiedot saat ohjeet siitä, mitä tietoa sinun on annettava, ja minkä vuoksi se on tärkeää meille, sillä haluamme palvella sinua hyödyllisimmällä ja informatiivisimmalla tavalla. Kun olet täyttänyt tietosi, sinun on vain klikattava rekisteröitymispainiketta.

Vaihe 2 2:

Meille on tärkeää, ettei kukaan käytä väärin henkilökohtaisia tietoja. Tästä syystä vaadimme toisen vahvistuksen sähköpostin kautta  – haluamme vrmistaa, että olet itse pyytänyt proiilin rekisteröimistä. Tämän vuoksi lähetämme sinulle viestin (antamaasi sähköpostiosoitteeseen), joka sinun on vahvistettava 24 tunnin kuluessa. Mikäli aktivointiaika umpeutuu, voit syöttää tietosi uudelleen ja pyytää uutta rekisteröintiä. • Kuinka palautan unohtuneen salasanani?

Jos unohdat salasanasi, valitse vain “Salasana unohtunut”-vaihtoehto ensimmäisessä vaiheessa ennen kirjautumissivulle saapumistasi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle ohjeet, joita sinun on noudatettava salasanan vaihtamiseksi.

Seuraamalla linkkiä sähköpostissasi pääset syöttämään uuden salasanasi ja kirjautumaan takaisin profiiliisi.

 

 • Muuta kirjautumissähköpostiosoitettasi

Vaihtaaksesi sähköpostiosoitettasi, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

- Kirjaudu sisään tunnuksellesi käyttäen tämänhetkisiä tietojasi;

- Valitse “turvallisuusasetukset”-alavalikko  – löydät sen profiilisi vasemmalta puolelta.

- Syötä uusi sähköpostiosoite. Turvallisuussyistä sinun on syötettävä myös salasanasi;

- Kun olet tallettanut uuden sähköpostiosoitteesi, saat viestin tietojesi muuttamisen vahvistamisesta.

 

 • Ovatko henkilökohtaiset tietoni suojattuja?

Pääsy tilillesi on ainoastaan uniikilla, yksilöllisellä salasanalla, jonka ainoastaan sinä tiedät. Kaikki Prospecto.fi:lle antamasi tiedot ovat täysin luottamuksellisia ja täysin salassa pidettäviä.

 • Tarvitsenko profiilia käyttääkseni sivustoa Prospecto.fi?

Kuvastojen selaaminen verkkosivustolla ei edellytä pakollista rekisteröitymistä. Voit tarkastaa kuvastoja ja tarjouksia ilman rekisteröitymistä, mutta profiilin luominen antaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden käyttää seuraavia lisäominaisuuksia:

 1. Suosikkimerkkien valitseminen profiilissa;

 2. Ilmoitukset;

 3. Ostoslistojen tekeminen

 • Kuinka poistan tunnukseni käytöstä?

Jos haluat henkilökohtaiset tietosi poistettavaksi järjestelmästämme, sinun on kirjauduttava profiiliasetuksiisi ja valittava deaktivointivaihtoehto. Henkilökohtaiset tietosi poistetaan järjestelmästämme täysin 30 päivän kuluessa.

Varmistaakseen palvelun laadun, Prospecto.fi käyttää evästeitä, joista joitakin tarvitaan Prospecto.fi olemassaoloon. Voit helposti hallita evästeitä selaimesi asetuksista. Selvitä asetuksista, kuinka.

Ymmärretty